Suletud pakend tegi kliendile tuska

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sukkpükste valik kauplustes on suur ja tooted erinevad. Nii on loomulik, kui inimene tootega enne ostu lähemalt tutvuda soovib.
Sukkpükste valik kauplustes on suur ja tooted erinevad. Nii on loomulik, kui inimene tootega enne ostu lähemalt tutvuda soovib. Foto: Stanislav Moshkov / Den za Dnjom / Scanpix

Valgamaalase poole pöördus naine, kes oli soovinud kaupluses näha, milline on tema väljavalitud sukkpükste ülaosa, aga müüja ja vahetuse vanem keeldusid pakki avamast.

Vanem naisterahvas soovis 18. jaanuaril Valga Siili Konsumist osta sukkpükse, mis olid pakkides letile soodushinnaga välja pandud. «Hind sobis, suurus sobis – läksin kassasse ja ütlesin, et tahan teada, milline on sukkpükste ülaosa, sest noored käivad ju sellistega, millel ülaosa on hästi lühike. Kord ühe paari ostsin, seal ei olnud suurt muud kui kaks säärt. Viskasin minema, sest vanemal inimesel peab seda ülaosa ikka natuke olema.»

Naise sõnul keeldus müüja aga pakki lahti tegemast. Ta kutsus kohale vahetuse vanema, kes samuti keeldus. «Müüja ütles, et tema lahti ei võta. Kui tahad, osta; ei taha, ära osta. Vahetuse vanem ütles, et nemad lahti ei võta. No võib-olla on lühikesed, tema ei tea – kehitas õlgu.» Nii jäidki sukkpüksid ostmata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles