Vallandatud koolijuht jõudis vallaga kokkuleppele

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ala põhikooli endine direktor Ants Piirsalu Helme vallavolikogu istungil eelmise aasta detsembris, kus oli arutusel ka tema ametist vabastamise küsimus.
Ala põhikooli endine direktor Ants Piirsalu Helme vallavolikogu istungil eelmise aasta detsembris, kus oli arutusel ka tema ametist vabastamise küsimus. Foto: Tiit Loim

Ala põhikooli endine direktor Ants Piirsalu viis vallandamisotsuse töövaidluskomisjoni. Seal sõlmitud kokkuleppe kohaselt muudab Helme vald vallandamise põhjust ja maksab täiendava kompensatsiooni.

Eelmise aasta oktoobris moodustas Helme vald Ala kooli õpilaskodu juhtimise uurimiseks järelevalvekomisjoni, mis leidis, et puudused ilmnesid kõigis valdkondades, mida uuriti. Kuna Piirsalu pidas etteheiteid ebaõiglasteks, otsustas ta pöörduda tööinspektsiooni töövaidluskomisjoni.

17. jaanuaril aset leidnud istungil andis komisjoni esimees Neenu Pavel aga Piirsalule ja valda esindanud vallavanemale Tarmo Tammele enne materjalidesse süvenemist võimaluse omavahel kokkuleppele jõuda. Mehed saavutasidki selle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles