Kergejõustiklased noppisid võõrsil medaleid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõbedase medali võitis Eesti talvisel karikavõistlusel kolmikhüppes Gregor Lepik. Pilt on tehtud kaks nädalat varem, kui ta saavutas sama koha Eesti meistrivõistlustel noormeeste U18 klassis.
Hõbedase medali võitis Eesti talvisel karikavõistlusel kolmikhüppes Gregor Lepik. Pilt on tehtud kaks nädalat varem, kui ta saavutas sama koha Eesti meistrivõistlustel noormeeste U18 klassis. Foto: Anneli Taul

Maakonna noortele kergejõustiklastele pakkus nädalavahetus taas ohtralt jõukatsumisi. Noored võtsid osa nii olümpiastartide sarja teisest etapist kui Eesti talvistest karikavõistlustest.

Sarja «TV 10 olümpiastarti» 46. hooaja teine etapp sai teoks Lasnamäe kergejõustikuhallis.  Kuigi seekord Valgamaa koolide noorsportlased pjedestaalile ei mahtunud, saadi kohti esikümnes.

Poiste vanema astme 60 meetri tõkkejooksus jõudsid B-finaali kaks Valga põhikooli noormeest. Kaheksanda aja jooksis välja Dan Šemeljov ning üheksanda aja Henri Teder. Šemeljovi parim tulemus sündis aga teivashüppes, kus ta ületas kõrguse 2,81 meetrit ning saavutas kuuenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles