Pevkur toetab Valgamaa esinumbritena kohalikke liidreid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Pevkur on Reformierakonna juhi kohale valimise järel seadmas sihte valimisteks.
Hanno Pevkur on Reformierakonna juhi kohale valimise järel seadmas sihte valimisteks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vastvalitud Reformierakonna esimees Hanno Pevkur näeb erakonna esinumbritena Valgamaal Maido Ruusmanni, Kuldar Veeret ja Margus Lepikut.

«Tõrvalane Maido Ruusmann, otepäälane Kuldar Veere ja valgalane Margus Lepik on tugevad kohalikud liidrid, kelle juhtimisel võimalik moodustada Valgamaa uutes omavalitsustes hea meeskond ning võita ka valimised,» kommenteeris Hanno Pevkur, kes osales esmaspäeval Otepääl Kagu-Eesti reformierakondlaste kohalike liidrite kohtumisel «Valimiste start».

Strateegiakoosoleku eesmärk oli anda avalöök kohalikele valimistele Valga-, Võru- ja Põlvamaal ning arutada kampaaniaplaane, tegevusi ja lähikuude eesmärke.

«Reformierakonna esmane väljakutse Valgamaal on eelseisvatel kohalikel valimistel valimisvõidu ja -vastutuse võtmine kolmes loodavas maakonna omavalitsuses,» kommenteeris erakonna plaane Tõrva linnapea Maido Ruusmann, kes valiti esmaspäeval ka Reformierakonna Valgamaa maakonnaorganisatsiooni juhiks.

Ruusmann lisas, et järgmistel aastatel  on Tõrva ja Valgamaa teiste piirkondade peamine väljakutse tööealiste elanike püsimajäämine, milleks tuleb maakonna kolmel uuel omavalitsusel – Tõrval, Otepääl ja Valgal – tõsta avalike teenuste taset, investeerida paremasse töö- ja elukeskkonda ning panustada töökohtade loomisele.

Reformierakonnal on Valgamaal kokku üle 400 liikme. Maakonnas on kokku kolm piirkonnaorganisatsiooni: Otepääl, Valgas ja Tõrvas. Reformierakonna liikmed on võtnud valitsemisvastutuse Tõrva ja Valga linnas ning Õru, Karula, Puka ja Hummuli vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles