Otepää tanklakohvik läbib uuenduskuuri

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexela tankla Otepääl tartu maanteel
Alexela tankla Otepääl tartu maanteel Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kütusemüüja Alexela plaanib käesoleval aastal renoveerida 2,5 miljoni euro eest viis tanklakohvikut – nende seas ka Otepääl paikneva.

Ettevõtte siht on esmalt renoveerida ning seejärel laiendada tanklakohvikute võrku, mis hetkel katab kolmandiku ettevõtte tanklatest, ütles Alexela Oil juhatuse esimees Ain Kuusik pressiteate vahendusel.

«Eesti kütuseturu konkurents on Põhjamaade karmim – mitte kusagil mujal pole tankla kohta nii vähe autosid kui Eestis,» märkis Kuusik.

Tema kinnitusel ainult kütuse müügiga niivõrd tihedas konkurentsis jätkusuutlik olla ei saa, mistõttu on kõik suuremad tanklaketid üles ostmas väiketanklaid ning jõuliselt panustamas lisateenuste arendusse. «Minule tänane olukord meeldib – tihedas konkurentsis on lauale tulemas vägagi uskumatud ideed, ainsa eesmärgiga saada eelis konkurentide ees.»

Kuusiku sõnul muutub järgmise kümne aasta jooksul tankla tankimiskohast hoopis millekski enamaks. «Kui teised turuosalised pigem näevad võimalusi toiduvaliku laiendamises, siis Alexela soovib laiendada ka pakutavate energiatoodete hulka – kui seni oleme panustanud LPG müügile, siis sel aastal lisandus ka neljas kütus ehk CNG.»

Teised ettevõtte käesoleval aastal renoveeritavad tanklakohvik-poed asuvad Tallinnas Peterburi tee lõpus, Otepääl, Sauel, Võrus ja Jõgeval, Piibe maanteel. Investeeringu kogumahuks on planeeritud 2,5 miljonit eurot.

Alexela Oil kuulub Alexela gruppi. Ettevõttele kuulub 71 tanklat, millest tanklakauplused on 23s.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles