Valgas soovib reisijaid vedada kolm firmat

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

"Valga linnaliinide hankele laekus kolm pakkumist, mille esitasid MTG AS, Atko Liinid AS ja Tarbus OÜ," ütles Valga linnahooldusameti juhataja Jüri Tsarjov. Linnavalitsus otsis hankega vedajat kahele doteeritavale bussiliinile selle aasta aprilli algusest 2014. aasta aprilli alguseni.

Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Hele Heletäht on varem öelnud, et hankedokumendid võttis välja neli firmat.

MTG vaidlustas riigihangete vaidlustuskomisjonis hankedokumendid, kuid komisjon jättis ettevõtte taotluse veebruaris rahuldamata.

Hanketingimuste järgi pidi pakkuja ühistransporditeenuste summaarne netokäive viimasel kolmel aastal olema vähemalt viis miljonit krooni. Pakkuja kasutuses peab olema vähemalt kolm bussi, mis peavad vastama linnabussi nõuetele. Üks põhibussidest peab mahutama vähemalt 80 ja teine vähemalt 50 reisijat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles