Suusatajate medalisaak täienes veelgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiloora Ojaste võitis N18 vanuseklassis kolmanda koha.
Teiloora Ojaste võitis N18 vanuseklassis kolmanda koha. Foto: Rein Säinas

Swedbanki ja Hawaii Expressi noorte suusasarja neljandal etapil laupäeval Haanjas võtsid noorsportlased mõõtu klassikadistantsi ühisstardis. Karupesa Teami suusatajad tõusid pjedestaalile kaheksal korral.

Tüdrukute N12 vanuseklassis saavutas Anni Lii Unn tubli kolmanda koha ning poiste M12 klassis tuli Samuel Tämmil leppida 12. kohaga. Taas kord tegi eduka võistluse aga Stenver Vahi, kes M11 vanuseklassis pjedestaali kõrgeima koha hõivas. Samas vanuseklassis võistelnud Ralf Mae lõpetas võistluse 17., Tristan Klimbek 36., Jevgeni Poltaranin 46. ning Elmar Unn 56. kohaga.

Pjedestaali teisele astmele tõusis N13 klassis südika sõiduga Liisa Maria Mark. Klubikaaslane Keiu Vakmann pidi seekord aga neljanda kohaga leppima. N14 võistlusklassis saavutas Merily Pelska kaheksanda ja Margaret Peterson 13. koha. N16 klassis lõpetas Marit Meribell Pulles oma võistluspäeva taas väga hästi, saavutades tubli teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles