Valga võõrustab Eesti muusikavideote festivali

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga raudteejaama tühi hooneosa, millest saab üheks päevaks muusikavideote festivali toimumiskoht, võiks tulevikus leida tihedamat kasutust.
Valga raudteejaama tühi hooneosa, millest saab üheks päevaks muusikavideote festivali toimumiskoht, võiks tulevikus leida tihedamat kasutust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga jaamas saab peagi teoks esimene Eesti muusikavideote festival, kus žürii ja rahva hääletusel selgub parim video. Oodatud on kodumaine looming, mis ei ole üle viie aasta vana.

Festivali peakorraldaja on Valgast pärit Rain Aunapu, kes videograafiaga tegelenud juba 13 aastat. Enda sõnutsi andis talle festivaliks inspiratsiooni Valgas asuv raudteejaam, mida ta peab üheks ilusaimaks Eestis ning millel võiks palju rohkem kasutust olla.

«Tekkis soov nii ilusas ja suures hoones midagi korraldada. Eestlaste huvi kultuuri ja kodumaise muusika vastu ulatub Läti piirini välja, nii et see on ideaalne koht kokkutulemiseks,» põhjendas ta toimumiskoha valikut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles