Valga mängijad tõid Tartust esikohti

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga TSK noorsportlased said juunioride liiga teisel etapil Tartus häid tulemusi. Esireas sinises U13 vanuserühma võitja Karl-Gregor Pruuli, tagareas sinises U15 võitja Gregor Roop ja tema paremal käel teise koha võitja Regina Reimaa.
Valga TSK noorsportlased said juunioride liiga teisel etapil Tartus häid tulemusi. Esireas sinises U13 vanuserühma võitja Karl-Gregor Pruuli, tagareas sinises U15 võitja Gregor Roop ja tema paremal käel teise koha võitja Regina Reimaa. Foto: Eesti Squashiföderatsioon

Juunioride liiga etapil Tartus võidutsesid Valga noored squash’i-mängijad, sel nädalavahetusel aga võitis Tartu linna meistrivõistluste etapi Toomas Õige.

Juunioride liiga teine etapp peeti Tartus Ihaste spordimajas 28. jaanuaril ja sellest võttis osa 17 noort. U13 vanuserühmas tuli nelja osaleja hulgast esikohale Karl-Gregor Pruuli Valga tervise­spordiklubist (Valga TSK). Pruuli hoiab esikohta ka käesoleva hooaja juunioride edetabelis.

U15/U17 vanuserühmas oli parim Gregor Roop ning teise koha pälvis Regina Reimaa, kes mõlemad on samuti Valga TSK sportlased. Juunioride hulgas võistlevad praegu tüdrukud ja poisid mängijate vähese arvu tõttu samas liigas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles