Otepää noored said uued pillid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetkel käivad noored juba koos harjutamas Otepää Muusikakooli keldris ning esimene avalik esinemine on planeeritud 1.juunil, lastekaitsepäeval.
Hetkel käivad noored juba koos harjutamas Otepää Muusikakooli keldris ning esimene avalik esinemine on planeeritud 1.juunil, lastekaitsepäeval. Foto: Monika Otrokova

Eesti avatud noortekeskuste ühendus ja Briti Nõukogu algatasid projektikonkursi PickUp-Briti Eri. Otepää noored otsustasid taotleda toetust bänditegemiseks vajalike pillide soetamiseks. Toetus sai positiivse vastuse.

Projektile said esitada oma ideid 7–26aastased noored üle Eesti postertaotluste kujul. Taotlused olid esitletud Facebookis ning enim hääli saanud ideed said toetuse. Otepää noorte idee luua oma bänd oli üks projektidest, mis enim hääli kogus. Toetust saadi 926 eurot ning selle eest soetati elektrikitarr, basskitarr ja süntesaator. Otepää vallavalitsuse toel parandati eelnevalt trummid, mis ei olnud enam töökorras, ning soetati mikrofon, kaabel, statiiv ja kitarrihoidikud kogusummas 350 eurot.

Praegu käivad noored juba koos harjutamas Otepää muusikakooli keldris ning esimene avalik esinemine on lastekaitsepäeval, 1. juunil.

Oma bändi idee algataja ja juht oli Otepää gümnaasiumi 12. klassis õppiv Jan-Ander Kundla, idee elluviimist toetas Otepää avatud noortekeskus.

Eesti avatud noortekeskuste ühenduse ja Briti Nõukogu algatatud konkursi eesmärk oli  toetada erineva keele- ja kultuuritaustaga noorte omaalgatuslike ideede väljatöötamist ja elluviimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles