Tasuta koolitused jõuavad tuhandeteni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa kutseõppekeskuse koolitusjuhi Kristel Undi sõnul on tasuta koolituste sihtgrupp erialase hariduseta või keskhariduseta täiskasvanud ja aegunud oskustega elanikkond vanuses 50+. Huvilisi jagub.
Valgamaa kutseõppekeskuse koolitusjuhi Kristel Undi sõnul on tasuta koolituste sihtgrupp erialase hariduseta või keskhariduseta täiskasvanud ja aegunud oskustega elanikkond vanuses 50+. Huvilisi jagub. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa kutseõppekeskuses saavad end täiendada ka töölkäijad, tänavu on plaanis 20 tasuta kursust.

Haridus- ja teadusministeeriumis valminud riikliku tellimusega saab tasuta tööalast koolitust 11 687 inimest üle Eesti. Meie maakonnas pakub töötavatele inimestele koolitusi Valgamaa kutseõppekeskus, kus sellel aastal saab end täiendada üle 250 inimese.

«Koolitusi viime läbi kahes etapis, esmalt algavad need veebruaris-märtsis ja seejärel septembri lõpus ja oktoobris. Inimeste huvi on üpris suur: huvilisi jagub kõikidele veebruaris-märtsis algavatele koolitustele,» sõnas Valgamaa kutseõppekeskuse koolitusjuht Kristel Unt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles