Sõbrapäeval toovad rõõmu lilled ja maiustused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Nurmsalu (paremal) ning Ljudmila Rozinfeld on sõbrapäeva ootel kõvasti vaeva näinud ja paljudel sõpradel saab just nende kaudu päev lillelisemaks.
Karin Nurmsalu (paremal) ning Ljudmila Rozinfeld on sõbrapäeva ootel kõvasti vaeva näinud ja paljudel sõpradel saab just nende kaudu päev lillelisemaks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänast sõbrapäeva aitavad tähistada punased südamekesed, temaatilised maiustused ja teised kingitused.  

Karini Lilleäri omanikul Karin Nurmsalul olid juba eile sõbrapäeva ettevalmistustega käed-jalad tööd täis. Tema sõnul on järjest rohkem Valgas mehi, kes naisele selleks päevaks kimpe tellivad. «Uus trend on, et ka naist soovitakse üllatada. Nii tellitakse kimp ja palutakse poel see armsamale tööle kätte viia. Põhiliselt soovitakse roose ja tulpe.»

Poes lilli valinud soliidses eas proua, kes nime avaldada ei soovinud, rääkis, et tema sõpruskonnal on kombeks sel päeval üksteisel külas käia. «Ei ole see sugugi ainult noorte tähtpäev,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles