Ööklubi vali muusika tekitab naabrites pahameelt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu 8 elumaja (vasakul) elanikud kurdavad korteritesse kostva valju muusika üle, mis tuleb loetud meetrite kaugusel asuvast ööklubist (paremal).
Turu 8 elumaja (vasakul) elanikud kurdavad korteritesse kostva valju muusika üle, mis tuleb loetud meetrite kaugusel asuvast ööklubist (paremal). Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ööklubi kõrval elavad valgalased on öist peolärmi taluma pidanud aastaid. Klubis tegutseva ettevõtja väitel on nad naabrite probleemist teadlikud ning asunud müra tõkestama.

Mureallikas on Valgas Turu tänav 8 ja 10 majade naabruses asuv ööklubi Feel Good. «Olen oma üürnike müraprobleemiga tegelenud üle kümne aasta ning pöördunud murega nii linnavalitsuse, linnavolikogu kultuuri- ja korrakaitsekomisjoni kui politsei poole. Fakt on, et reede ja laupäeva öösiti elanikud valju muusika tõttu magada ei saa,» kurtis nimetatud majade omanik Maie Kivi.

Tema sõnul olnud varasemalt probleem ka öiste korrarikkumistega: aia ja prügikasti lõhkumised, territooriumi reostamised. «Õnneks on korrarikkumised vähenenud, kuid vali muusika häirib elanikke endiselt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles