Mart Všivtsev jõudis 20 parima sekka

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poiste laskesuusakoondis
Poiste laskesuusakoondis Foto: Erakogu

Türgis Erzurumis toimuva talvise Euroopa noorte olümpiafestivali kolmandal päeval oli taas võistlustules Valgamaa noormees Mart Všivtsev. Laskesuusatamise 10km jälitussõidus sõitis ta end 19. kohale.

Spindidistantsil hõbemedali võitnud Kristo Siimer platseerus 8. kohale. Ühe koha tagapool, üheksandana lõpetas Robert Heldna. Teised eestlased jäid veidi kaugemale, kuid siiski esimese poole sisse: valestardi eest 30 karistussekundit saanud Marten Aolaid lõpetas 23. kohal. 50 sportlase seas võidutsesprantslane Thomas Briffaz.

Täna kell 9.30 Eesti aja järgi algab murdmaasuusatajate sprindikvalifikatsioon, millest võtab osa ka Teiloora Ojaste. Ilmaolude tõttu on poiste mäesuusavõistlus tõstetud õhtult hommikule, nii et samuti Otepäält tuule tiibadesse saanud Tormis Laine stardib poiste slaalomis juba kell 9.

Sel nädalal Türgis peetaval talvisel Euroopa noorte olümpiafestivalil Eesti koondis esindatud 19 sportlasega viiel alal – laskesuusatamine, murdmaasuusatamine, mäesuusatamine, suusahüpped ja iluuisutamine. Olümpiafestivalil võistlevad 14-18aastased sportlased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles