Galerii: Valga politsei tunnustas riigi sünnipäeva puhul eeskujulikke teenistujaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga politseijaoskonna töötajad said täna vabariigi aastapäevale pühendatud aktusel tunnustuse osaliseks.

Lõuna prefekt Vallo Koppel ütles, et politseinikud on aastate jooksul harjunud aastapäeva tähistama Tartus suurel aktusel, aga sel aastal lõi elu olukorra, kus oli vaja muuta peo asukohta. "Usun, et järjest turvalisemaks muutunud keskkond on meid mõneti uinutanud ja toonud esiplaanile mured, mis üheksakümnendatel ei omanud mingit tähtsust, oli palju suuremaid asju lahendada. Kõik need, kes saavad täna 20 aasta teeneteristi, on näinud selliseid aegu ja läbi teinud sellise teenistuse, mille ees tuleb võtta müts maha."

Prefekt lausus, et vähetähtis ei ole praeguses, küll turvalises, aga maailma vaadates siiski üsna pöörases ajas meeles pidada seda, et elame väikeses vabas riigis ja see vabadus on ime. "See ime ei jää kestma, kui me sellele iga päev ei mõtle ja kui me ei kanna oma riiki mõttes ja südames. Üheks väljenduseks on hoolimine, hoolimine oma riigist. Seeläbi võtame vaevaks panna selga pidumunder, tulla kokku, olla siin täna koos kolleegidega ja tähistada seda, mis meil on."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles