Otepääl võistlevad 35 riigi sportlased

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IBU Cup laskesuusatamises Otepääl
IBU Cup laskesuusatamises Otepääl Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepääl Tehvandi spordikeskuses toimub 7.–12. märtsini laskesuusatamise IBU karikasarja hooaja viimane etapp, tänase seisuga võtab võistlustest osa ligi 300 sportlast 35 riigist. Suur osalejate arv on rohkem kui IBU karikasarja tavapärane keskmine.

Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni president Aivar Nigoli sõnul on suur osalejate arv positiivne üllatus. «Vaadates varasemaid IBU Cup võistlusi, siis keskmine osalejate arv jääb enamasti 200 piirimaile,» sõnab Nigol. Ta lisas, et Otepää starti oodati esialgu samas suurusjärgus osalejaid.

«Kuna aga tegemist on hooaja viimase etapiga ja meile lisandus terve võistluspäev, siis arvata võib, et suure arvu põhjendus ongi selles,» selgitas Nigol. Föderatsiooni presidendi sõnul selguvad Otepääl karikasarja parimad, mistõttu püüavad riigid välja panna oma parimad koosseisud. «Tullakse ikkagi karikasarja võidu eest võitlema.»

Nigol tõdes, et suure osavõtjate arvu tõttu on korraldajatel käed pisut rohkem tööd täis, kuid sellele vaatamata näitab see võistluste kõrget taset. «Kokkuvõttes on väga meeldiv tõdeda, et meie võistlusest plaanib osa võtta nii suur arv sportlasi ja esindatud on nii palju erinevaid riike,» rõõmustas Nigol ning kutsus kõiki spordisõpru märtsis Tehvandi staadionile omadele kaasa elama.

Osalevad riigid:

Austria

Belgia

Bosnia & Hertsegoviina

Valgevene

Bulgaaria

Kanada

Horvaatia

Tšehhi

Taani

Hispaania

Eesti

Soome

Prantsusmaa

Suurbritannia

Saksamaa

Ungari

India

Itaalia

Kashastan

Korea

Läti

Leedu

Moldova

Makedoonia

Norra

Poola

Rumeenia

Venemaa

Sloveenia

Serbia

Slovakkia

Rootsi

Türgi

Ukraina

USA

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles