Tunnustatud perearst näitab head eeskuju

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunnustuseni viinud tubli töö ei ole jäänud märkamata. Ja mitte ainult töö, ka isikuomadused. Teadjate sõnul võtab Tatjana Laadi kõiki oma tegemisi südamega, oskab luua hea kontakti ja tema nõuanded on hästi lihtsad ja toimivad.
Tunnustuseni viinud tubli töö ei ole jäänud märkamata. Ja mitte ainult töö, ka isikuomadused. Teadjate sõnul võtab Tatjana Laadi kõiki oma tegemisi südamega, oskab luua hea kontakti ja tema nõuanded on hästi lihtsad ja toimivad. Foto: Olev Mihkelmaa

Usin tegevus alkoholikahjude vähendamisel tõi Sangaste perearstikeskuse juhile Tatjana Laadile tunnustuse ministrilt.

Sangaste perearsti esitas tunnustamiseks Valga maavalitsus, tuues teda esile kui sõbralikku, lahket, heatujulist ja koostööaldist inimest, kes väärtustab tervist ning panustab südamega tervis edendamisse.

«Tervist väärtustavate tegevustena valla- ja maakonnaelanikele on Tatjana Laadi algatanud ja läbi viinud mitmeid erinevaid tervist edendavaid tegevusi. Valgamaa Tervisenõukogul on läbi aastate olnud doktor Laadiga suurepärane koostöö,» seisab maavalitsuse iseloomustuses. «Ta on alati nõus maakondlikel seminaridel ja konverentsidel terviseteemaliste ettekannetega esinema, tehes seda reeglina vabatahtliku tööna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles