Firma peab Valga Betooni logo enda omaga liiga sarnaseks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas on sarnane või mitte, saab igaüks ise mõelda, aga Betoonimeistri juhataja Kalle Suitslepp peab Valga Betooni logo (vasakul) nende omaga liialt sarnaseks.
Kas on sarnane või mitte, saab igaüks ise mõelda, aga Betoonimeistri juhataja Kalle Suitslepp peab Valga Betooni logo (vasakul) nende omaga liialt sarnaseks. Foto: Tiit Loim, Google Maps

Ettevõte Betoonimeister soovib, et Valga Betoon muudaks ära oma logo, mis meenutavat väga nende firma oma. Valga Betooni juhataja sarnasust ei näe.

Betoonimeister saatis Valga Betoonile kirja, milles soovis, et viimane muudaks oma inimesi eksitava logo, millel on punasel taustal kujutatud tähekombinatsioon «Pm». Betoonimeistri logol on aga valgel taustal punases kirjas «Bm».

Valga Betoon on osa ettevõttest PM Kaubandusgrupp, millele kuulub lisaks betoonitehasele ka PM Karjäärid. Ka kaubandusgrupi ja karjääriettevõtte logol seisab «Pm», aga teiste värvidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles