Mees töölt koju ei jõudnud

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teadmata kadunud Viktor
Teadmata kadunud Viktor Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei otsib Tartus kadunuks jäänud 47aastast Viktorit, kes võib liikuda halli värvi sõidukiga Dacia Sandero. Märgates sellist autot liikluses, palub politsei operatiivselt sellest lühinumbril 112 teada anda.

Viktorit nähti viimati 1. märtsil hommikul pärast kella seitset Tartus Ravila 61 maja parklas tema töökoha juures. Mees lahkus sealt oma halli värvi Dacia Sanderoga, mille registreerimisnumber on 990 TKP. Pärast seda puudub info tema asukohast. Viktorile kuuluv mobiiltelefon on välja lülitatud, mistõttu puudub võimalus tema asukohta positsioneerida.

Viktor on umbes 170 cm pikk, tumedate halliseguste juuste ja kõhna kehaehitusega. Seljas kandis ta musta-halli värvi fliisi ja musta värvi jopet, jalas tumedaid teksaseid ning pruune talvesaapaid ning peas halli värvi sinakate kujunditega mütsi. Viktor kannab prille.

Kõigil, kel on infot kirjeldatud mehest, palutakse sest teada anda politseile kontaktidel 730 8745, merike.raju@politsei.ee või lühinumbril 112. Samuti palutakse politseile operatiivselt teatada, kui kirjeldatud sõidukit juhtumisi liikluses nähakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles