Peagi algaval Otepää toidumaratonil pakub viis piirkonna toidukohta kolmekäigulist erimenüüd. Kolmapäeval käis ürituse žürii kohad läbi ja andis oma soovitused.
Tellijale
Lumine liug, rebitud põder ja veisekeel kodujuustuga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Degusteerimine algas GMP Pühajärve restoranis. Kõigepealt pakuti pisikest krõbuskit, mis vist koosnes peamiselt tatrast, kuigi maitstest seda ära ei arvanuks. Nimi oli sel ampsul Peipsi sibul ja sinep ning maitse väga hea. Peale käis leem, mis lisati pärast krõbuski laudatoomist. Žürii liige, kontserdikorraldaja, talupidaja ja gurmaan Jüri Makarov ütles, et see žest on lahe.