Küünlaümbrised tõid võidu

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukad küünlaümbriste kogujad Kairit Sööt (vasakult), Margaret Peterson, Keteri Saar, Engel Valk, Kirke Kivisoo, Kertu Taldrik, Rasmus Liivamägi, Madis Voitk ja Marko Tamm. Pildilt puudub Anastasia Kozlov.
Võidukad küünlaümbriste kogujad Kairit Sööt (vasakult), Margaret Peterson, Keteri Saar, Engel Valk, Kirke Kivisoo, Kertu Taldrik, Rasmus Liivamägi, Madis Voitk ja Marko Tamm. Pildilt puudub Anastasia Kozlov. Foto: Eeva Nugis

Üle-eestiliselt küünlaümbriste jahilt tõi võidu koju Valga põhikooli 7.e klass, kes saavutas 7.–12. klasside arvestuses 26 421 ümbrisega esikoha.

Parima üksikoguja tiitli sai 18 821 küünlaümbrist kogunud Margaret Peterson samast klassist. Tubli tulemusega paistis silma ka Keeni põhikooli 1. klass, kes sai 1.–6. klasside arvestuses kolmanda koha 15 694 küünlaümbrise eest.

Valga põhikooli 7.e klass sai mõtte keskonnateadlikus kampaanias osaleda eelmisel aastal klassijuhatajalt Eve-Mall Kirdilt. Juba siis osutus ettevõtmine nii populaarseks, et küünlaümbriseid kogunes nõnda palju, et saavutati esikoht. Nii otsustas kümme õpilast juba mullu, et osalevad kampaanias ka edaspidi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles