Talv läheb, kevad tuleb, aga porised teed on juba kohal

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karula vallas Kolski küla tõusul proovis teeoludega rammu üksik maastur, mille juhi aitasid eesmärgile vaid nelikvedu ja mootori toores jõud.
Karula vallas Kolski küla tõusul proovis teeoludega rammu üksik maastur, mille juhi aitasid eesmärgile vaid nelikvedu ja mootori toores jõud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Soojakraadide ja vihmade saabumine võib tähistada kauaoodatud kevade esimesi märke, kuid paljudele tähendab see mudaseid, auklikke ja kohati läbimatuid kruusateid, mida niipea korrastada ei saa.

Kuigi kõige viletsamas olukorras teedest saavad tavaliiklejaid oma teekonda plaanides ümber sõita, ei saa seda teha maapiirkondade alalised elanikud. Samuti ei saa nii toimida näiteks bussijuhid, kelle ülesanne reisijad, maksku mis maksab, õigel ajal kohale viia.

«Bussijuhid ikka kaebavad, et teed on halvad, aga eks see ole igal kevadel niimoodi,» rääkis Valgamaal maakonnaliine teenindava AS Atko Bussiliinid Valga osakonna juhataja Toomas Turgan. «Samas oleme sellise ameti valinud ja midagi teha pole.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles