Valgamaal on toetuse ootel kolm lasteaeda

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaed. Foto on illustratiivne
Lasteaed. Foto on illustratiivne Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

SA-le Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) laekus tähtajaks 52 taotlust kogusummas 14 395 250 eurot, et muuta energiatõhusamaks lasteaedu üle kogu Eesti. Toetus on suunatud eelkõige lasteaiahoonete terviklikule rekonstrueerimisele piirkondades, kus lasteaiad ka edaspidi tegutsevad. KIK hindab taotluste vastavust ja selgitab toetuse saajad välja juuniks.

Millistele Valgamaa lasteaedadele toetust taotleti, ei saanud KIKi kommunikatsioonijuht Elina Kink veel Valgamaalasele öelda. Küll ütles ta, et Valgamaalt laekus kolm taotlust.

Toetus on mõeldud kohalikele omavalitsustele, et rekonstrueerida lasteaedu, parandades nende energiatõhusust ja vähendades ülalpidamiskulusid. Toetust sai taotleda lasteaedadele, kus käis eelneva aasta 1. oktoobril vähemalt 40 last. Tingimustele vastab ligikaudu 90 protsenti kõigist munitsipaallasteaedadest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles