Ringkonna esimees jätkab ametis

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ringkonna esimees Merry Aart
Ringkonna esimees Merry Aart Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Konservatiivsel Rahvaerakonna ringkondade üldkoosolekutel üle Eestis valiti juhte ning ning kandidaate erakonna juhtorganitesse.

Valga-Võru-Põlva ringkonna eesotsas jätkab senine juht Merry Aart.

Ringkondade esimeestena jätkavad ka Helle Kullerkupp (Pärnu), Siim Pohlak (Harju-Rapla), Indrek Särg (Tartu), Urmas Espenberg (Põhja-Tallinn), Rein Suurkask (Järva-Viljandi), Raivo Põldaru (Jõgeva-Tartu), Arno Kodu (Ida-Viru), Anti Poolamets (Lääne-Viru), Hardi Rehkalt (Läänemaa) ja Mare Liiger (Soome).

Uuteks ringkonnajuhtideks valiti Valdo Jask (Lääne-Tallinn) ja Kairet Remmak-Grassmann (Ida-Tallinn).

Enamik ringkondi on esitanud 9. aprillil toimuvale EKRE kongressile esimehe kandidaadiks Mart Helme. Aseesimeeste kandidaatideks on enim esitatud Martin Helmet, Henn Põlluaasa, Merry Aarti ja Jaak Madisoni.

Erakonna kongress toimub 9. aprillil Tartus, Vanemuise kontserdisaalis algusega kell 11. Konservatiivsel Rahvaerakonnal on üle 8000 liikme, keda kongressil esindavad 450 delegaati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles