Suurettevõte otsib Valga piirkonnast IT-inimesi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohkem kui 120 riigis tegutseva ettevõtte Accenture Läti haru Accenture Latvia on otsustanud talentide leidmisel pealinnast kaugemale vaadata ja otsib IT-spetsialiste, kellel on võimalus töötada oma kodus. Foto on illustratiivne.
Rohkem kui 120 riigis tegutseva ettevõtte Accenture Läti haru Accenture Latvia on otsustanud talentide leidmisel pealinnast kaugemale vaadata ja otsib IT-spetsialiste, kellel on võimalus töötada oma kodus. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ülemaailmse ettevõtte Accenture Läti haru otsib kaugtööst huvitatud IT-spetsialiste Valka ja Valga piirkonnast. Tegemist on esimese sellesarnase projektiga Valka linnas.

Accenture Latvia personalijuhi Zanda Arnava sõnul otsivad nad Valga-Valka piirkonnast oma ettevõttesse töötajaid, kes töötaksid ettevõtte heaks oma kodust. «Ootame tööle IT-spetsialiste, kel võimalik ettevõttes areneda ning nad saaksid hiljem IT-tudengeid välja koolitama hakata.» Ta lisas, et Valka omavalitsus on olnud väga koostööaldis sellise võimaluse loomiseks.

Siit talentide otsimine on osa ettevõtte soovist pealinnast välja laieneda. «Läheme Riiast kaugemale ja plaanime katta kõik regioonid, sest usume, et seal töötavad inimesed on oma regioonide patrioodid ja suudame pakkuda võimalust teha kaugtööd. Valka on lihtsalt üks neist piirkondadest, kus hakkame kampaaniat ellu viima. Plaanime seda teha ka mujal,» ütles Arnava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles