Valga-Valka sai vastastest võõrsil jagu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga-Valka resultatiivsemaina tõi Ivars Zvigurs 17 punkti.
Valga-Valka resultatiivsemaina tõi Ivars Zvigurs 17 punkti. Foto: basket.ee

Alexela korvpalli meistriliigas läksid teisipäeval Tallinnas turniiritabeli kuuenda koha lahingus vastamisi TLÜ / Kalevi ja BC Valga-Valga / Maks & Mooritsa meeskond.

Mängu algusest peale korraliku maa-ala pressiga vastased eksima sundinud Valga-Valka meeskond läks avaveerandi järel juhtima 28 : 17. Kui teise veerandi algus kuulus TLÜ/Kalevile, siis poolajaks suurendasid piirilinna mehed vahe 15 punkti peale, 45 : 30, vahendab portaal basket.ee.

Teine poolaeg mängu olulist muutust ei toonud. Valga mängis meeskondlikumalt ning tabas viskeid väljakult hea protsendiga. Kolmepunktivisete tabavus oli 42%, kahepunktivisetel koguni 59%. Seevastu lauapalle noppisid võistkonnad võrdselt: mõlema saagiks jäi neid 40. Korvisöötudes oli Valga-Valka ülekaal eriti suur – 18 : 9. Paraku tehti jõulise mängu käigus ka vastastest kolm viga enam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles