Kogenud ettevõtja ulatab kagueestlastele abikäe

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kagu-Eesti ettevõtjad saavad nüüd pöörduda nõu ja abi saamiseks ettevõtluskonsultant Kuldar Leisi poole, kes ise ettevõtlusega tegelenud pea 25 aastat.
Kagu-Eesti ettevõtjad saavad nüüd pöörduda nõu ja abi saamiseks ettevõtluskonsultant Kuldar Leisi poole, kes ise ettevõtlusega tegelenud pea 25 aastat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Märtsist asus ametisse kuus piirkondlikku ettevõtluskonsultanti. Kagu-Eesti ettevõtjatele on nõu ja jõuga abiks pikaajaliste kogemustega ettevõtja Kuldar Leis.

Põlvamaa mees on endine Hoiupanga regioonijuht, tuntud ka Ösel Foodsi ja Premia Foodsi endise tegevjuhi ja  Eesti esimese sertifitseeritud passiivmaja rajajana.

«Ösel Foodsis lõime meeskonnaga AURA mahlabrändi, mille hiljem müüsime A. Le Coqile. Pärast seda tegime sama meeskonnaga Põlvasse valmistoidutehase Nordic Foods, brändinimega Maakera. Idee oli hakata tootma valmistoitu. Kahjuks polnud Eesti rahvas veel valmis seda vastu võtma ja meil ei läinud hästi. Sealt sain ettevõtjana ka kogemuse, et kõik ideed ei pruugi realiseeruda,» meenutas Leis ettevõtjateed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles