Salong pakub kliendile esoteerikat, käsitööd, lilli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja ettevõtlusega alustanud Relika Kits usub, et leidub inimesi, kellele tema salongi kaubavalik huvi pakub.
Äsja ettevõtlusega alustanud Relika Kits usub, et leidub inimesi, kellele tema salongi kaubavalik huvi pakub. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Teisipäeval avas Valgas uksed salong Hingehelin, mille perenaine Relika Kits püüab olemise kliendile võimalikult mugavaks teha.

Keskpäeval postimajas asuvat uut salongi uudistama tulnud valgalane Silvi Norman avaldas rahuolu, et Valgas nüüd selline salong on. «Tore, et lisaks riidepoodidele ka midagi muud avatakse. Kena ja hubane salong ja hulk huvitavat kaupa,» arvas Norman, kes lahkus kauplusest poolvääriskivist kaelaripatsiga.

Salong-kaupluses on müügil käsitöö, esoteerikavahendid ja nii lõike- kui potililled. Klient saab lisaks kaubaga tutvumisele külalistenurgas jalgu puhata ja infomaterjale uurida. Perenaise sõnul oli avamise järel kolme tunni jooksul seal pidevalt rahvast käinud ja ka esimesed ostud said kiirelt tehtud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles