Tõrva tantsijanna sai mainekal võistlusel esikoha

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvakas Grete-Lisette Gulbis (paremal) võitis Estonian Dance Organizationi turniiril juuniorite showtantsu kategoorias esikoha.
Tõrvakas Grete-Lisette Gulbis (paremal) võitis Estonian Dance Organizationi turniiril juuniorite showtantsu kategoorias esikoha. Foto: Tõrva LInnavalitsus

Tõrvakas Grete-Lisette Gulbis võistles esmakordselt Estonian Dance Organizationi mainekal reitingupunkte andval turniiril Spring Cup 2017, millest noor tantsija väljus oma kategoorias võidukalt.

Juuniorklassis asus showtantsu kategoorias soolokavadega võistlustulle 17 vabariigi parimat tantsijat, milles esitati ettevalmistatud tantsukava. Hinnati tehnilist sooritust, muusikasse tantsimist, näitlejameisterlikkust, pühendumist, kostüümi vastavust kavale ja "loo jutustamist" läbi tantsu.

Finaali pääses kuus parimat sooritust, kes said võimaluse veelkord tantsida. Üks nendest oli Tõrva gümnaasiumi 8. klassis õppiv Grete-Lisette Gulbis, kes väljus finaalist Tallinna ja Tartu kogenud tantsijate ees kindla võitjana.

Grete-Lisette tantsukava "Places To Go" autor on serblane Marica Glišovic ja võimaluse võistelda sai ta Pärnu stuudio "Happy Dancers" ridades. Võimlemistreeningutes käib Gulbis Tartus ning tantsimist treenib ta iseseisvalt kohalikes saalides ja Pärnus.

Võistlustelt võidetud punktide alusel moodustatakse Eesti koondis, kes saab järgmisel hooajal minna Eestit esindama EM-ile ja MM-le. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles