Eelolev nädal tuleb lume- ja lörtsisadudega

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähipäevil sajab paljudes kohtades lund, lörtsi ja vihma.
Lähipäevil sajab paljudes kohtades lund, lörtsi ja vihma. Foto: Liis Treimann

Algav nädal pakub küll läbivalt plusskraade, kuid lume- ja lörtsisajud ei lase veel kevadel täit võimust võtta.

Ilmateenistuse teatel on esmaspäeva öösel vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab Kirde-Eestis kohati vihma või lörtsi. Puhub loodetuul 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/. Öö hakul paisuvad puhangud kuni 20 m/s. Hommikuks tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi. Esmaspäeva päeval on enamasti päiksepaisteline ilm. Õhtupoolikul pilvisus tiheneb ning Kirde-Eesti võib kohati hoovihma sadada. Puhub loode- ja läänetuul 5-11, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Sooja tuleb 3-7 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis võib kohati veidi sadada. Lääne- ja loodetuul tugevneb 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul kuni 20 m/s. Sooja on 2-5 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Ida-Eestis võib kohati hoovihma ja lörtsi sadada. Loodetuul nõrgeneb 7-11, puhanguti 15 m/s. Sooja on 2-5 kraadi.

Kolmapäeva öösel pilvisus tiheneb. Öö on enamasti sajuta, küll aga sajab hommikul saartel ning läänerannikul lund ja lörtsi. Puhub läänekaaretuul 2-7 m/s. Hommikul pöördub tuul saartel kagusse. Õhutemperatuur on 0-5 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves ilm ning kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 1-5 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles