Kutseõppe­keskuse õpilased esindasid kooli motomessil

Arnold Looga
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ats Umbleja, Triin Saluorg, Rait-Jörgen Tiisler, Riho Kolesnikovs, Taavi Jaaksoo, Auli Laats, Arthur Tõnisson ja Rivo Treial.
Ats Umbleja, Triin Saluorg, Rait-Jörgen Tiisler, Riho Kolesnikovs, Taavi Jaaksoo, Auli Laats, Arthur Tõnisson ja Rivo Treial. Foto: Arnold Looga

Motoexotika mess on üks esimesi päiksekiiri Eesti motomeeste hooajas. Esimese kutsekoolina meie motomesside ajaloos osales seal sedapuhku ka Valgamaa kutseõppekeskus.

Just Motoexotikaga algab paljude motosõprade hooaeg: selleks ajaks tuleb kas oma sõiduriist talveunest äratada või vähemalt minna vaatama, kuidas on see õnnestunud teistel.

2004. aastast korraldatav mess on olnud kogu aeg muutumises. Kui esialgu andsid tooni omatehtud või ümberehitatud masinad, siis nüüdseks on see eelkõige firmamasinate päralt. Läbivad märksõnad on suurus, kroom ja kubatuur ning omatehtud tsiklid annavad üldfoonile pigem aktsenti. Ettevõtmist külastab tuhandeid inimesi: mõni teeb seda peamiselt enese näitamise, mõni teiste vaatamise eesmärgil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles