Otepääd külastavad kahe Venemaa linna esindused

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää raekoda
Otepää raekoda Foto: arhiiv

Tänasest 2. aprillini viibivad Otepääl külas Pihkva ja Novgorodi linna delegatsioonid.

Pihkva delegatsioon eesotsas aselinnapea Igor Sirotiniga ja Novgorodi linna delegatsioon eesotsas Novgorodi turismiinfokeskuse arendusosakonna juhataja Andrei Vassiljeviga tutvuvad Otepää vaatamisväärsustega, osalevad üritustel ja peavad koostööplaane, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

«Eelmise aasta novembris külastas Otepää valla delegatsioon Novgorodi linna, kus meie kokad osalesid gurmeefestivalil ja ettevõtjad rahvusvahelisel turismikonverentsil. Sealt said alguse meie kontaktid Pihkva ja Novgorodiga,» selgitas Otepää vallavanem Kalev Laul. «Mõlemad piirkonnad on huvitatud koostööst – eeskätt turismi ja kultuurivahetuse teemadel. Otsimegi üheskoos neid kokkupuutepunkte, millega ühiselt edasi minna.»

31. märtsil saab Ugandi Restos teoks Novgorodi köögi õhtu. Novgorodi linna delegatsiooni koosseisus on sealse restorani Rossija peakokk, kes räägib Vene köögist ja serveerib Novgorodi toitu, esineb Novgorodi folkansambel Malahit. Külalised edastavad muusikalise tervituse ka 1. aprillil Otepää linna 81. aastapäeva kontserdil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles