Valgamaa parim minifirma toodab võtmenagisid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puidust võtmenagisid meisterdav Hargla kooli minifirma LeWood võitis 2017. aastal üleriigilisel konkursil kolmanda koha ja tunnistati ka Valgamaa ettevõtluskonkursi «Nupp nokib» võitjaks.
Puidust võtmenagisid meisterdav Hargla kooli minifirma LeWood võitis 2017. aastal üleriigilisel konkursil kolmanda koha ja tunnistati ka Valgamaa ettevõtluskonkursi «Nupp nokib» võitjaks. Foto: Arvo Meeks

Minifirmade esitlusel Valgas selgus, et tänavune Eesti parim minifirma on Puujuurikas, Valgamaa parim aga LeWood.

Eesti parima minifirma tiitli eest võistles 11 firmat üle Eesti. Valgamaalt konkureeris tiitlile neli minifirmat: Hargla kooli LeWood (juhendaja Marek Mekk), Valga põhikooli Unikad ja Piirilinna Pommid (mõlema juhendaja Maria Sikk) ning Ala põhikooli Woodboard (juhendaja Ülla Tamm).

Parimad valis esmaspäeval Valga kultuurikeskuses välja viieliikmeline žürii, kuhu kuulusid Võru gümnaasiumi direktor Karmo Kurvits, mulluse Eesti parima õpilasfirma tiimi kuulunud Kaspar Kuus, Konguta kooli õpetaja Pille Granovski, SEB panga esindaja Edward Rebane ja stuudio Tiina juht Tiina Saarmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles