Koristamata lehed muudavad kojamehe töö mõttetuks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile pärastlõunaks oli suur osa lehtedest kenasti hunnikusse riisutud, mistõttu võib loota, et sügislehed enne suurt suve koristatud saavad.
Eile pärastlõunaks oli suur osa lehtedest kenasti hunnikusse riisutud, mistõttu võib loota, et sügislehed enne suurt suve koristatud saavad. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi sügis on ammu läbi ja talv­gi seljataga, on mõnel pool Valgas puulehed siiani koristamata.

«Kunagise Pipraoja põhjas asuv plats Oja ja Pedeli tänava vahel on sügisest saati koristamata. Kui on tuulised ilmad, keerutab tuul sealt lehti üles Oja tänavale. Meil on kohusetruu kojamees, kes kakub kõik maja juures asuvad kraavid ka lehtedest puhtaks. Mis mõte sellel on, kui järgmise tugevama tuulega on jälle maja ümbrus lehti täis?» oli Kungla 21 kortermaja haldur Martin Kasepuu pahane.

Ta lisas, et on sel teemal ühendust võtnud ka linnavalitsusega. «Rääkisin näteks aselinnapea Enno Kasega – kasu ei mingisugust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles