Tõrva mälumänguturniiri võitsid valgalased

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul leidis Tõrva gümnaasiumi saalis aset Tõrva mälumänguturniiri viimane etapp, mille konkurentsituks võitjaks kuulutati Valga Turniiribridži ja Mälumängu Klubi.

Viimase etapi teemadeks olid Jaapani kultuur, pesapall, keemia, lipud, seened, raha, Pariis ja Tõrva gümnaasiumi ajalugu. Võistlejatelt taheti näiteks teada, et milline seen on põhjustanud enim surmaga lõppenud mürgistusi, mitu õpilast on Tõrva gümnaasiumi nimekirjas ja kes tuntud Eesti poliitikutest on lõpetanud 1979. aastal Tartu ülikooli orgaanilise keemia eriala.*

Kolme etapi peale enim punkte kogus Valga Turniiribridži ja Mälumängu Klubi, teiseks jäi võistkond Faux Pas ning kolmandat kohta jäid jagama võistkonnad Ursus ja Viktor. Lisaks üldarvestusele selgus paremusjärjestus ainult alaealistest koosnevate võistkondade hulgast, mille parimaks oli võistkond 100% alaealised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles