Ministeeriumi pressiteade šokeeris vallavanemat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühajärve põhikool
Pühajärve põhikool Foto: Taimi Käos/Valgamaalane

Täna pärastlõunal saatis teadus-ja haridusministeerium laiali kirja, kus teatati, et Pühajärve põhikool suletakse, kuid vallavanem Andres Visnapuu eitab seda kategooriliselt.

«Ma loen ka praegu seda pressiteadet. Maru huvitav on,» sõnas Visnapuu, kui Valgamaalane uuris pressiteate tagamaid. «Jääb mulje, nagu oleks suletud juba. Mingit otsust aga pole!»

Mõne minuti pärast saatis ministeerium juba parandatud versiooni, kus täpsustati, et haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas avaldas Otepää vallajuhtidele saadetud kirjas kahetsust, et Otepää volikogu kavatseb sulgeda elujõulise ja lastevanemate hulgas hea mainega Pühajärve põhikooli. Algses variandis väitis teade, et otsus on juba tehtud.

«Esiteks pole meile mingit kirja tulnud, kõik kirjad käivad läbi minu. Teiseks, volikogu on alles homme,» ütles Visnapuu. «Ma pole ühtegi Tõnis Lukase kirja näinud!»

Pikemalt loe homsest Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles