Galerii: Tõrva laulukarussell oli tänavu eriti osalejaterohke

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasel Tõrva kirik-kammersaalis toimunud Tõrva laulukarusellist võttis osa 39 noort lauljat. Selgusid nii kahe nädala pärast maakondlikku finaali pääsejad kui ka eripreemia omanikud.

Kuues vanusegrupis esinenud lauljad olid hindama kutsutud kolm žüriliiget, kelleks olid Tartu Musaklubi looja ja õpetaja Pille Siht, Otepää muusikakooli õpetaja ja laulja Helen Kirsi ning Tõrva muusikakooli puhk- ja löökpilliõpetaja Anton Kogan.

Võistlust alustasid kõige pisemad 3 kuni 4aastased lasteaialapsed ning lõpetasid 16 kuni 19aastased lauljad. Neist viimaste hulgast ei selgitatud mitte edasipääsejaid vaid lihtsalt kõige paremad. "Paraku Valgamaa laululapse reglement sellises vanusegrupis laujaid ei sisalda, kuid mõtlesime, et võiksime neile anda sellegipoolest võimaluse esineda," põhjendas õhtujuht ja korraldaja Reet Koppel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles