Autolõhkujad veel tabamata

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõhutud autopeegel võib tunduda mõnele tühise asjana. Ometi võib selle asendamine uue auto puhul maksma minna rohkem kui mõni kasutatud auto tervenisti.
Lõhutud autopeegel võib tunduda mõnele tühise asjana. Ometi võib selle asendamine uue auto puhul maksma minna rohkem kui mõni kasutatud auto tervenisti. Foto: Politsei

Nädalavahetusel laekus politseile info mitme sõiduauto lõhutud küljepeeglist Valgas. Seoses sellega paluvad politsei ja kannatanud kaasabi vandaalide tabamisel.

«Ka meie auto langes selle «toreda» tegevuse – lõhutud külepeegel – ohvriks reede, 7. aprilli hilisõhtul Valgas. Kui tegevustel on olnud nägijaid, siis palun julgelt kirjutada, võib ka privaatselt.» Niisuguse teate postitas sotsiaalmeediasse Triini Surri, kellele pere sõiduvahendi küljepeegli asendamine ja lõhkumisjälgede silumine läheb maksma neljakohalise summa. «Otsustasime abikaasaga teha avaliku postituse ja ootame vihjeid.»

Surri sõnul ei olnud auto veel aastatki vana ja kahjud on päris suured. «Saime täna just esialgse hinnapakkumise ja see küündib tuhandetesse eurodesse,» jättis naine eile summa täpse suuruse enda teada. Ta lisas, et kasko küll on, kuid seni kui ei ole kedagi süüdistada, on see oma vastutusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles