Galerii ja video: Abiturientide viimane koolipäev möödus teistmoodi tundidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga gümnaasiumi abiturientide viimane, aga õpetlik koolipäev algas joogatunniga, milles õpetati enne pingelist perioodi ennast korralikult lõdvestama.  Joogaõpetuse viis läbi  kooli hoolekogu esimees Ruth Jürgens.

Teistmoodi koolipäeva käigus toimus kooli parklas tütarlastele auto töötuba, kus kooli direktor Andrus Murumaa jagas oma isikliku sõiduautot kasutades neidudele praktilisi õpetusi nii autohooldusest kui tankimisest. Kuna selgus, et paljudel tütarlastel on juba taskus autojuhiload ning nii mõnelgi ka oma auto, siis kujunes õpituba omamoodi kogemuste vahetamiseks. Nii selgus, et klaasipesuvedeliku asukohtki on erinevatel autodel erinev.

Samal ajal kui tütarlapsed end õues autode hingeeludega kurssi viisid, said kooli mehised abituriendid õppejuht Triinu Uguri juhendamisel osa triikraua käsitsemisest. Nii oli kooli aulas õpetajate kogutud triikraudade taga kõvasti mässamist. Kuigi paljud noormehed triikrauda esmakordselt käes hoidsid, oli neidki, kes tunnistasid, et triigivad oma särgid kodus ise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles