Kolmes tähtsas majas toimetab kolm aktiivset naist

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ala küla kahtlemata aktiivsemateks elanikeks on raamatukogu, päevakeskuse ja külaseltsi juht Erja Liivson (vasakult), Ala põhikooli direktori kohusetäitja ja sotsiaalpedagoog Ave Visor, Ala rahvamaja juht Liivi Arro ja Taagepera kiriku koguduse ajaloohuvilisest juht Tõnis Järv.
Ala küla kahtlemata aktiivsemateks elanikeks on raamatukogu, päevakeskuse ja külaseltsi juht Erja Liivson (vasakult), Ala põhikooli direktori kohusetäitja ja sotsiaalpedagoog Ave Visor, Ala rahvamaja juht Liivi Arro ja Taagepera kiriku koguduse ajaloohuvilisest juht Tõnis Järv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui Alalt läbi sõita, jääb külastajale ilmselt kõige paremini silma kahekorruseline hall koolihoone. Selle tagant võib aga leida veel kaks maja, mis ühtekokku moodutavad suure külakeskuse, mis visalt edasi tuksub.

Kolmest kokku ehitatud majast ühes tegutseb kool ja lasteaed, teises päevakeskus, raamatukogu ja õpilaskodu ning kolmandas rahvamaja ja spordisaal. Neist viimane hoone on kõige uuem, saades mai lõpus täpselt 20aastaseks.

Kolme maja juhivad omakorda kolm naist, kes kord eraldi, kord tihedat koostööd tehes haridust, teadmisi ja kultuuri noorte ja vanade seas edasi viivad. Kooli juht on Ave Visor, raamatukogu ja päevakeskuse tööd juhatab külaseltsi juht Erja Liivson ning rahvamaja tegemisi korraldab Liivi Arro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles