Terav silm tõi taas võidud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naislaskuritest oli kõige edukam Valgamaa laskesportlane Aili Popp, kes saavutas kaks medalikohta.
Naislaskuritest oli kõige edukam Valgamaa laskesportlane Aili Popp, kes saavutas kaks medalikohta. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Möödunud nädalavahetusel oli taaskord suurepärases hoos Valgamaa esilaskuriks tõusnud Aili Popp. Kahe võistluspäevaga korjas täpsuslaskur kokku kolm võidukarikat.

Laupäeval Laekvere lasketiirus toimunud Eesti karikavõistluste esimesel etapil Compac Sportingus saavutas  Popp naiste arvestuses kindla esimese ning üldarvestuses 25. koha.

Pühapäeval astus ta aga juba üles Raplamaal Saunakülas Valtu Jahimeeste Seltsi lasketiirus toimunud Eesti karikavõistlustel VSSis. Selles võistlusformaadis tuli laskuritel teha 2x20 lasku rebase, metskitse, mägilamba ning metssea loomasiluettidesse. Oma uue isikliku rekordi (400-st 395 silma) teinud Aili Popp võttis sellel võistlusel esimese koha nii naiste kui ka üldarvestuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles