Tööd algavad nii teedel kui sildadel

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaal läheb sel aastal remonti kaks silda: Koriste ja Kintsli. Tatra–Otepää–Sangaste maantee 20. kilomeetril asuva Kintsli silla ehituse ja projekteerimise maksumus on 166 000 eurot. Sõidukite liikumist silla ehitus ei takista, liiklus käib ajutise ülepääsu kaudu.
Valgamaal läheb sel aastal remonti kaks silda: Koriste ja Kintsli. Tatra–Otepää–Sangaste maantee 20. kilomeetril asuva Kintsli silla ehituse ja projekteerimise maksumus on 166 000 eurot. Sõidukite liikumist silla ehitus ei takista, liiklus käib ajutise ülepääsu kaudu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maanteelõigul Karjatnurme ja Ala vahel algab peagi taastusremont. Veel on plaanis ümber ehitada kaks silda ja mitu liiklusohtlikku kohta ning pinnata riigiteid.

«Valga–Uulu riigiteel Karjatnurme–Ala lõigul tehakse taastusremont. Freesimise abil tasandatakse olemasolev teekate, paigaldatakse uus asfaltbetoonkate ning remonditakse teetruubid,» selgitas maanteeameti Lõuna regiooni ehitusvaldkonna juht Janar Taal.

Sama hankelepingu alusel on kolme teelõigu kruusateedele plaanis teha tolmuvaba kate, ehitada Riidajas ja Paluperas künnised ning teha katte taastusremont Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa 1,6 kilomeetri pikkusel lõigul Võrumaal. Lepingu kogumaksumus on 1 762 914 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles