Vutimehed noppisid võite

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall / Pilt on illustratiivne.
Jalgpall / Pilt on illustratiivne. Foto: Rein Säinas

Möödunud nädal oli maakonna jalgpalluritel võitlusrohke. Erinevalt eelnenud nädalast liikusid meeskonnad seekord võidulainel.

Ainsa erandina sai ühe kaotuse kirja Tõrva JK meeskond. Neljapäevasel Eesti väikeste karikavõistluste 1/32 finaalkohtumises pidid tõrvakad alla neelama kaotuskibeduse ning tunnistama Lihula JK 3 : 0 paremust. Samal ajal ajasid väikeste karikavõistluste käigus Paldiskis palli taga ka Valga FC Warriori ning Pakri SK Alexela vutimehed. Võitluslikust mängust väljusid võitjatena valgalased.

Pinevas kohtumises said esimesena jala valgeks Pakri SK mehed, kui juba 6. mänguminutil nahkkera väravavõrku sokutasid. Peagi pidi aga palli oma selja tagant üles korjama Pakri väravavaht, kui esmalt toimetas selle sinna Taavi Laul ning kohe järele ka Mark Ivanov. Poolajapausile mindi siiski 2 : 2 viigiseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles