Mis saab Valga korvpallimeeskonnast?

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga-Valka korvpallimeeskonna üks tänavuse hooaja koosseisudest. Ühegi mängija jätkamine pole esialgu kindel.
Valga-Valka korvpallimeeskonna üks tänavuse hooaja koosseisudest. Ühegi mängija jätkamine pole esialgu kindel. Foto: Tiit Loim/Valgamaalane

Valga-Valka korvpallimeeskond tegi sel aastal meistriliigas loodetust nõrgema esituse. Järgmiseks hooajaks taotlevad nad Eesti Korvpalliliidult soodustust ja on palganud uue lätlasest mänedžeri naaberriigist toetajate leidmiseks.

Valga meeskond lõpetas sellel hooajal Eesti meistriliigas üheksa meeskonna hulgast kuuendal ja Läti meistriliigas kümne meeskonna hulgas eelviimasel, üheksandal kohal. Klubi president Margus Lepik lausus, et eesmärgid olid kõrgemad ja tulemust võib lugeda keskpäraseks. «Väga miinimaalsed eesmärgid said täidetud: Eestis play-off`i jõuda ja Lätis mitte viimaseks jääda, aga eks sihid olid kindlasti kõrgemad.»

Kuigi vahepeal oli see kahtluse all, soovib klubi meistriliigas jätkata ja praegu käivad selleks nii Eesti kui Läti korvpalliliiduga läbirääkimised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles