Motomehed näitasid head minekut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenor Kotkasele on seekordne hooaeg olnud edukas. Sedapuhku jäi tema parimaks 8. koht.
Kenor Kotkasele on seekordne hooaeg olnud edukas. Sedapuhku jäi tema parimaks 8. koht. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nädalavahetusel selgitati välja parimad motomehed ja jagati Eesti meistritiitleid nii Lange krossirajal kui Lätis Madonas.

Aastaid on Sivitrans Eesti supermoto meistrivõistluste avaetapp sõidetud lõunanaabrite juures. Ka tänavused esimesed meistri- ja karikavõistluste punktid jagati Madonas. Kõige kiiremas, S1 võistlusklassis tegi kaasa tänavu Euroopa meistrivõistluste debüüdi teinud Kenor Kotkas. Carma motoklubi esindaja sai kaheksanda koha.

SuperQuad klassis võidutses lätlane Valerijs Kuzmins. Valga motoklubi esindaja Toomas Jalakas pidi leppima 15. kohaga. Open klassis võidutses aga Valga mees Kristjan Siilak, kes esindab Shark Motot. Esikoht on seda hinnalisem, et mõlemad sõidud võitnud mees sai kvalifikatsioonis jalga põrutades luumurru ja nihestuse. Mõneks ajaks tuleb võistlusspordist paus teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles