Peaauhind läks Otepääle

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää neiu Laura Danilas võitis üleriigilisel vokaalkonkursil peaauhinna omaloomingulise lauluga, mis võlus nii žüriid kui ka kuulajaskonda. Noore solisti juhendaja on Novella Hanson.
Otepää neiu Laura Danilas võitis üleriigilisel vokaalkonkursil peaauhinna omaloomingulise lauluga, mis võlus nii žüriid kui ka kuulajaskonda. Noore solisti juhendaja on Novella Hanson. Foto: Paul Poderat/Valgamaalane

Valgamaa noori soliste saatis edu nii üleriigilisel vokaalkonkursil «VokaalKompass» kui lauluvõistlusel «Viisivärtnake».

Laupäeval Eesti Rahva Muuseumis esimest korda korraldatud konkursil «VokaalKompass» võistlesid 15–26aastased lauljad. Valgamaalt osalesid Tõrva muusikakooli õpetajate Maie Kala ja Novella Hansoni solistid.

Muusikastuudio Musaklubi ja konkursi eestvedaja Kati Roosi Sihi sõnul oli korraldatud võistulaulmine hea esinemisvõimalus noortele andekatele lauljatele, kes said teha koostööd professionaalsete instrumentalistidega ning esineda suurel laval, kus kvaliteetne helitehnika.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles