Hargla noormees sai aasta mentori autasu

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Onkel on Harglas asuvas Taheva valla noortekeskuses noorsootöötaja ning Hargla kooli kohaloo õpetaja ning sai aasta mentori autasu Hargla kooli noorte minifirma Le Wood juhendamise eest.
Rasmus Onkel on Harglas asuvas Taheva valla noortekeskuses noorsootöötaja ning Hargla kooli kohaloo õpetaja ning sai aasta mentori autasu Hargla kooli noorte minifirma Le Wood juhendamise eest. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Taheva valla noortekeskuse noorsootöötaja Rasmus Onkel sai noorteorganisatsioonilt Junior Achievement Eesti aasta mentori autasu Hargla kooli minifirma Le Wood juhendamise eest.

Junior Achievement Eesti andis tunnustuse Onkelile, kuna ta on hoidnud minifirmat aktiivsena, aidanud noortel leida kontakte, organiseerinud kokkusaamisi, õpetanud noori tootmiseks vajalike seadmete kasutamiseks ning pole lasknud nende entusiasmil raugeda.

Minifirma Le Wood saavutas 2017. aasta Eesti parima minifirma konkursil III koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles