Politsei otsib Tartus kaduma läinud Ivit

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivi
Ivi Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub inimeste kaasabi selgitamaks ööl vastu pühapäeva enda Tartu kodust lahkunud 46-aastase Ivi asukohta.

Politseile teadaolevalt lahkus naine Tartus Hurda tänaval asuvast korterist pühapäeva öösel kella 3.30 paiku teadmata suunas, teatas Lõuna prefektuur BNS-ile. Kuna naisel pole kaasas mobiiltelefoni, ei ole õnnestunud lähedastel temaga sellest ajast ka kontakti saada. Samuti ei saa politsei seetõttu Ivi asukohta positsioneerida. Kadunud Ivi lähedastel puudub teadmine, mis suunas võis naine liikuda või kus ta võiks peatuda.

Lähedaste sõnul naine alkoholi ei tarvita ning midagi ütlemata ei ole ta varem kodust lahkunud.

Politsei on pühapäeva vältel kontrollinud nii meditsiiniasutusi kui ka teisi võimalikke kohti ja aadresse, kus naine viibida võiks. Samuti on suheldud tema sõprade ja tuttavatega, ent seni ei ole kellelgi Ivi asupaiga kohta teavet olnud. Naise isikukirjeldus on edastatud kõikidele politseipatrullidele, kes teda nii Tartu linnas kui ka selle ümbruses otsivad.

Hurda tänava korterist lahkudes oli naisel seljas must tepitud kilemantel, jalas teksad ning kaasas tumeroheline pitsiga käekott.

Kõigil, kel on infot otsitava naise kohta, palutakse sest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles