Väikeste hiiglaste saate võitis Inese ja Oliveri võistkond! (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate võitjate Inese Imeliste võistkonna ühisnumber.
Saate võitjate Inese Imeliste võistkonna ühisnumber. Foto: Kalev Lilleorg

Võrdselt kulgenud "Väikeste hiiglaste" finaalsaate võitis võistkond Inese Imelised, mille koosseisus oli ka Tõrva kandi poiss Oliver Kõvask. Võistkond sai auhinnaks 10 000 eurot.

Finaalis olid vastamisi Inese Imelised ja Danieli Dream Team.

Kõigepealt tegid etteaste Inese Imelised.

Esimesena asus lavale võistkonna laulja Mirjam, kes esitas Adele´i loo "Hello" ja sai selle eest kõigilt kohtunikelt 10 punkti.

Inese imelised tantsijad said 10 punkti Jüri Naelalt, Evelin Võigemastilt ja Ott Leplandilt aga 9,5. Kokku seega 9,7 punkti.

Oliver sai kõigilt kohtunikelt 10 punkti

Inese võistkonna minitalent Oliver mängis oma esimeses etteastes legendaarset huumoritegelast Pantalonet etendusest "Armastus kolme apelsini vastu." Seejärel rääkis ta kohtunikele loo eepose saamisest, mille kohta Jüri Nael kommenteeris, et ei saa midagi aru, ent naerma ajas Oliver kohtunikud selgi korral. Samuti esitas ta kohtunikele mõistatuse, mida viimased ära ei lahendanud.

"Daamid ja härrad, aasta meelelahutaja 2017 on teie ees. Loodan, et Elmo Nüganen ka viieteist aasta pärast võtab õpilasi vastu lavakunstikateedrisse," kommenteeris Ott Lepland Oliveri esitust ning andis poisile 10 punkti. Kiitvad kommentaarid andsid ka teised kohtunikud ja andsid mõlemad 10 punkti.

Sellega said Inese Imelised esimeses voorus kokku 29,7 punkti, tehes väga tugeva alguse.

Daniel Dream Team alustas maksimumpunktidega

Danieli Dream Teami esimeseks etteasteks oli tantsunumber, mis pälvis kõigilt kohtunikelt 10 punkti.

Võistkonna laulja Airen esitas rokivõtmes Valter Ojakääru viisiga loo "Oma laulu ei leia ma üles". Esitus võlus ära kõik kohtunikud, kes andsid noorele lauljale maksimumpunktid. Ott Lepland lausus, et oleks võimalusel andnud isegi 50 punkti.

Minitalent Ingmari etendatud Nukitsamees sai kohtunikelt samuti üksmeelse heakskiidu osaliseks ja kõigilt maksimumpunktid. Võistkonna koondhindeks sai maksimaalne 30 punkti, andes neile 0,3punktise edu.

Esimeses lisavoorus läksid vastamisi võistkondade tantsijad. Tantsu eest andis Jüri Nael lisapunkti Daniel Dream Teamile.

Lauljate duelli kohta ütlesid nii Jüri Nael kui Ott Lepland, et esinejad täiendasid teineteist laval ilusti. Ott Lepland andis lauluduelli lisapunkti samuti Daniel Dream Teamile.

Viimaseks duelliks palus saatejuht Tambet Tuisk lavale aga saate raskekahurväe Oliveri ja Ingmari. Neil tuli vastata viktoriiniküsimustele nagu "Millal loodi Eesti Vabariik?" ja "Mida tähendab lätikeelne sõna saldejums?". Viktoriinis jäi 4,5 punktiga peale Ingmar Oliveri 2 punkti vastu. Evelin Võigemasti lisapunkt teenis Oliver ja Inese Imelised. Võigemast tõi välja, et Ingmaril oli Oliveri ees ealine eelis.

Viimasena tegid mõlemad võistkonnad ühisetteaste koos oma võistkonna juhiga. Inese Imelised esitasid Inese loo "Keerlen", kus paar rida laulis ka Oliver. 

Danieli Dream Teami poolt tuli ettekandele Daniel Levi "Burning Lights".

Jüri Naela lisapunkt ühisesituse eest läks Inese Imelistele. Ka Ott Lepland andis oma lisapunkti Inese võistkonnale. Evelin Võigemasti lisapunkt läks Daniel Levi võistkonnale. Rahvahääletuse tulemuste selgumise eel oli Daniel Levi võistkonnal seega 33 punkti Inese võistkonna 32,7 vastu.

Otsustavas finaalsaates said sõna ka televaatajad, kel oli võimalus hääletamisega ühele võistkondadele lisapunkte anda. Televaatajate lemmikuks osutus Inese Imelised ja sellega võitsid nad ka saate.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles