Paar kuud Valga kinomajas avatud kaupluses võtavad sinna sisenejad vastu rõõmsameelsed, sõbralikud ja abivalmid noored valgalased, kes annavad klientidele nõu ja soovitusi kauba valimisel. Need on kaupluse omanik Anita Selezen (vasakul) ja klienditeenindaja Kaidy Märss.
Paar kuud Valga kinomajas avatud kaupluses võtavad sinna sisenejad vastu rõõmsameelsed, sõbralikud ja abivalmid noored valgalased, kes annavad klientidele nõu ja soovitusi kauba valimisel. Need on kaupluse omanik Anita Selezen (vasakul) ja klienditeenindaja Kaidy Märss. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Elupõlise valgalase Anita Selezeni viis mõttele pood asutada kehv riietevalik linnas ning sõbranna nähtud unenägu. Noor poeomanik on algusega väga rahul ning ütleb, et kaupluse avamine oli ainuõige otsus.

Paar kuud Valgas vanas kinomajas avatud kaupluses on müügil meeste- ja naisterõivad, jalanõud, voodipesu, käe- ja rahakotid, sokid-sukad ja ehted.

Riidepood on klientide tähelepanu võitmiseks paigaldanud kaupluse välisukse esisele reklaamiks punase riidekanga. Sellest olevat kohe kasu olnud ja uudistajad hakanud kauplusesse sisenema. / Foto: 
Riidepood on klientide tähelepanu võitmiseks paigaldanud kaupluse välisukse esisele reklaamiks punase riidekanga. Sellest olevat kohe kasu olnud ja uudistajad hakanud kauplusesse sisenema. / Foto: Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane
Kommentaarid
Copy